786

Εξ ονόματος το ΘΕΌ,
το φιλεύσπλαχνο σύνολο, πολύ φιλεύσπλαχνος !
Εγκώμιο Allah, Λόρδος των κόσμων, παράκληση και ειρήνη στους αγγελιοφόρους του και τους προφήτες του, και σε όλοι εκείνοι που ακολουθούν του καθοδηγημένος !

*-*-*
Yahya (σε τον η ειρήνη !).

Πρώτο μέρος.

*.*.*.*

   Μεταξύ τους προφήτες της Βίβλου, των νημάτων του Ισραήλ, μας είναι να αναφέρει Yahya (σε τον η ειρήνη!). Ο toranique κόσμος αυτός αγνοεί, ο εβαγγελικός κόσμος τον ονομάζει Jean [1]. Ο κόσμος druze τον λατρεύει, ομοίως το Mandéens [2]. Βρίσκεται αναφερθείς πέντε φορές μέσα Coran [3].

Το όνομά του.

   Στον Άγιο και το Λόρδο του Ισραήλ και των κόσμων να αποκαλύψει σε Zacharie [4], πατέρα του (σε τον η ειρήνη!) :
   «Ο Zacharie, σε μας αναγγέλλει καλή αναγγελία ενός αγοριού. Το όνομά του είναι Yahya [5].
   Δεν του έχουμε ορίσει πριν κανένα ομώνυμο. «(Coran XIX 7-8; να συγκρίνετε: Lc 1:61)

   Αναφέρετε ότι σύμφωνα με μια παράδοση, η γυναίκα Αβραάμ (σε τον η ειρήνη!) κλήθηκε στην προέλευση Yasara, η οποία σημαίνει: «δεν θα γεννήσει». Πότε του αναγγέλθηκε το καλό νέο της γέννησης Isaac, κλήθηκε Sara από τον άγγελο Gabriel. Τότε λέει σε Αβραάμ (σε τον η ειρήνη!) : «Γιατί χάνει ένα γράμμα στο όνομά μου;» Αβραάμ (σε τον η ειρήνη!) πέστε: «Είναι ένα ερώτημα που θέτει στον άγγελο Gabriel.» Gabriel (σε τον η ειρήνη!) εν λόγω τότε: «Αυτό το γράμμα θα προστεθεί εξ ονόματος ένας των νημάτων σας που θα είναι μεταξύ τους πιό μεγάλους προφήτες; το όνομά του είναι Vivant, αλλά θα κληθεί «αυτός ζει (ή θα ζήσει. Ή επίσης αναζωογονεί ή θα αναζωογονήσει, είναι στον Άραβα: Yahya. Hébreu, Hou Yéhyé) σύμφωνα με Rachi, σχολιαστής του Thora, θα πρόκειται για μάλλον Josué. Ότι κρίνει: Επειδή που γίνεται YOD αφαιρούμενος εξ ονόματος SARAI SARA είχε διαμαρτυρηθεί και ήταν να τον αποκαταστήσει αυτός προσθέτοντας στο όνομα Yeochoua. Όπως λέγεται: Moïse έδωσε σε Hochéa νήματα του noun το όνομα Yeochoua (NMB., 13,16). (Chap. XVII Lekh-Lekha. β. 5, π 95).

Γιατί αυτή η toranique προτίμηση;

   Πολύ απλός. Η άφιξη Hou Yéyè (σε τον η ειρήνη) θα ανήγγελλε την καταστροφή του ναού [6] και ειδικά το εξοριήταν του λαού του Ισραήλ. Ο προφήτης Hou Yéhyè (σε τον η ειρήνη!) όπως επιπλέον ο προφήτης Ichoua, τα νήματα Marie [7] ποτέ δεν θα εισεάγαν μέσα στην ιστορία του Ισραήλ. Τα rabbis καθώς οι σοφοί δικοί τους θα αφιερώσουν, σε όλοι δύο, μια έχθρα και μια εχθρότητα χωρίς το ορόσημο. Έτσι θα κάνει ότι τα ονόματά τους, η περιγραφή τους και η ιστορία τους θα σβηθούν ποτέ των καταχωρήσεων των προφητών του Ισραήλ. Προφήτες του Ισραήλ δίξως άλλο, αλλά όχι ποτέ της απαρίθμησης των προφητών και αγγελιοφόροι του Αγίου και Λόρδος του Ισραήλ.  

Confirmateur των νημάτων Marie. Σύμφωνα με το παραδοσιακό Ισλάμ, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θεωρούν στην αποστολή του εξαδέλφου του, τα νήματα Marie. Θα είναι επομένως, και σύμφωνα με την αποκάλυψη, το μέλλον confirmateur (confirmer : να επιβεβαιώστε) [8]  των νημάτων Marie [9] (Coran. ΙΙΙ 39).

Που οι κόσμοι της Βίβλου αγνοούν ή θέλουν να αγνοήσουν.

   Ξέρουμε όλοι ότι Paul [10] έχει που υποστηρίζεται όλου, κατευθυνμένος ο κόσμος του στο πρόσωπο Messie νήματα Marie (σε τον η ειρήνη!). Ο εξάδελφός του, ο προφήτης Yahya [11] (σε τον η ειρήνη!) έχει σταλεί στο δεύτερο πλάνο [12]. Εντούτοις, αυτός που έχει υπερνικήσει πραγματικά το θάνατο, δεν είναι αυτός; Ότι κρίνει:
   «Και εν λόγω νεκροί εκείνοι που σκοτώνονται μέσα στην πορεία του Θεού [13]. Είναι vivants, αντίθετα, αλλά είστε ασυναίσθητοι.» (Coran ΙΙ 54).

Sacrificateur του θάνατου.

   Έχει πει σχετικά με τα νήματα Zacharie ότι δεν πλησίασε τις ανυπακοές. Είναι για αυτό που άξιζε, πέστε ακόμη, να είναι το Sacrificateur (αυτός που θυσιάζει) κατ' εξοχή του θάνατου στην ημέρα των λογαριασμών. That ημέρα, αυτή θα εμφανιστεί ανάμεσα στον παράδεισο και τη φωτιά κάτω από μορφή κριού.

   Έχει πει ότι Θεός (εξυψωμένος είναι!) στην ημέρα της ανάστασης, θα κάνει να εμφανιστεί ο θάνατος κάτω από μορφή gris κριού. Hérault θα φωνάξει: «Κάτοικοι του παραδείσου! », και όλοι εκείνοι θα σηκώσουν το κεφάλι. Και θα φωνάξει: «Κάτοικοι της φωτιάς! », και όλοι εκείνοι θα σηκώσουν το κεφάλι, ενώ μέσα στη φωτιά εκεί εκείνη τη στιγμή παρά. Θα ρωτήσει έπειτα σε ένας και άλλοι: «Γνωρίστε αυτή;» ποιος βρίσκεται μέσα σε μια intermédiaire τοποθέτηση ανάμεσα στον παράδεισο και τη φωτιά. Όλοι θα απαντήσουν: «Είναι ο θάνατος!» Τότε Yahya θα προωθηθεί, που αναφέρεται μια λεπίδα; θα επεκτείνει το θάνατο και αυτός égorgera. Hérault (δηαφημιστής) θα φωνάξει: «Ο κάτοικοι του παραδείσου, της αιωνιότητας και ενός πιο θάνατου! Ο κάτοικοι της φωτιάς, της αιωνιότητας και ενός πιο θάνατου!»
   That ημέρα θα είναι η ημέρα της οδύνης!

Ο θάνατος σύμφωνα με το toranique κόσμο.

   Έχει πει: «Σηκωμενός, ανάβετε, επειδή ο φωτισμός φθάνει, κ.λπ.» είναι που λέει μέσα στον Άγιο από Ντέιβιντ βασιλιάς του Ισραήλ: Ψαλμός 36,3: «Επειδή σε σε σε είναι η πηγή της ζωής; μέσα στο φωτισμό ta βλέπουμε το φωτισμό ta…» Ότι σημαίνει: Μέσα στο φωτισμό ta βλέπουμε το φωτισμό ta; Όποιος είναι ο φωτισμός που το Ισραήλ επιδιώκει φλογερά; Είναι ο φωτισμός Messie, όπως λέγεται: Γένεση, 1, 4: «Ο Θεός ζει ότι ο φωτισμός ήταν καλός.» Πού προκύπτει ότι ο Άγιος, ευλογημένο είναι! συλλογίζεται Messie και τις πράξεις του από πριν τη δημιουργία του κόσμου και έχει συντηρήσει το φωτισμό για Messie και για τη γενιά του κάτω από το θρόνο της δόξας του. Satan ρώτησε στην αντιμετώπιση του Αγίου, ευλογημένος είναι! : «Κύριος του κόσμου! Α quoi προορίζεται το φωτισμό που συντηρείται κάτω από το θρόνο της δόξας ta; Για αυτόν, απάντησε ο Θεός, ο οποίος μια ημέρα θα σε υπερνικήσει και θα σε καλύψει της ντροπής.» Εν λόγω Satan: «Ο κύριος του κόσμου, δείχνει -le-moi!» Ο Θεός του απάντησε: «Έρχεται και βλέπει.» Satan ζει Messie, έτρεμε και έπεσε στην αντιμετώπισή του λέγοντας: «Είναι σίγουρα Messie, που θα me ρίξουν στην κόλαση, εγώ και όλοι πρίγκηπες των λαών του κόσμου, όπως λέγεται: Isaïe, 25, 8: «Ο θάνατος απορροφάται για πάντα, Yahvéeh Θεός σφραγίζει τα σχισίματα όλης αντιμετώπισης.» (Pisqua 36 sur Isaïe 60, 1 et 2, p 161 ab.).
   «Αλλά όλος που κατακρίνει ανάβει από το φωτισμό, και όλος που ανάβει είναι φωτισμός. Εδώ γιατί λέει: «Σε ξυπνήστε, που κοιμάστε, και σε σηκώνετε από τους θάνατους, και Messie [14] θα σε φωτίσει. (Βίβλος. Eph. 5:13-14, pH. 2:15, Mt. 5:16).

   Συμπέρασμα: Εν λόγω Messie εδώ μέσα σε Isaïe (60) δεν είναι διαφορετικός από τη σφραγίδα της προφητείας, ο προφήτης Μοχάμαντ (σε τον παράκληση και ειρήνη!). Σχετικά με το θάνατο, ενεργείται αυτός της άγνοιας, Associationnisme (στον Άραβα, το chirk). Και η εν λόγω λαμπρότητα, είναι η λαμπρότητα Makkah (το Mecque), και όχι αυτός Jérusalem όπως αυτός έχουν απαιτήσει, λανθασμένα, οι κόσμοι της Βίβλου. Lapidé Satan τον έχει τρέμει επομένως βλέποντας το βασίλειο της σφραγίδας της προφητείας, η οποία θα επεκταθεί στην ολόκληρη γη, κατά τη διάρκεια της επιστροφής των νημάτων Marie στη γη.

Ο θάνατος. Η vrai αντιμετώπισή του.

   Έχει πει ακόμη ότι η εμφάνιση του θάνατου κάτω από αυτήν την μορφή είναι οφειλόμενη σε Azraël [15], ο άγγελος του θάνατου, ο οποίος εμφανίστηκε, μας λέει ακόμη, σε Adam (σε τον η ειρήνη !) κάτω από αυτήν την μορφή. Σχετικά με τα νήματα Zacharie (σε αυτόες η ειρήνη!) λόγω του οτι έκανε να ξαναζήσει âme του αφήνοντας côté τις επιθυμίες; έγινε κάπου εκεί, μια αιτία της ζωής για τους κόσμους των δύο σπιτιών: αυτός ο κόσμος και πέρα από.

   Συμπέρασμα: Μέσα στα νήματα Zacharie (σε αυτόες η ειρήνη!), υπάρχει για όλους μια διδασκαλία να μας πάρει, να μελετήσει (να συγκρίνει: Rm. 8 1-17), και ένα παράδειγμα που ακολουθεί. Αλλά κανένας άνθρωπος της Βίβλου, κυρίως εκείνοι του Thora; θα συμπαθήσει (θα συμπαθήσει) να αναγνωρίσει αυτό, να αρνηθεί για να πλησιάσει τις θείες ανυπακοές [16] και να κάνει να ξαναζήσει âme τους αφήνοντας côté τις χερσαίες επιθυμίες [17], κ.λπ.

Πνεύμα και ζωή.

   Ξέρουμε όλοι που τα νήματα Maris είναι το «πνεύμα [που προέρχεται] του Θεού» [18] και τα νήματα Zacharie κρατούν, αυτός, τη «ζωή». Όμως, όπως και το «πνεύμα» και η «ζωή» είναι αδιάσπαστη, ομοίως αυτοί δύο προφήτες, Ichoua (σε τον η ειρήνη!) et Hou Yèhyè [19] (σε τον η ειρήνη!), είναι αδιάσπαστος, αδιάσπαστοι [20], δεδομένου ότι όλοι δύο αντέχουν μαζί τη χρέωση αυτού του μυστηρίου.
   Τελικά προσθέτει αυτήν την θεία διατύπωση που απευθύνεται στο σύνολο του βιβλικού κόσμου:
  «Λέει (τους) [21]: «Εάν έχετε συμπαθήσει πάντα το Θεό, ακολουθείτε. Ο Θεός θα σας συμπαθήσει και θα σας συγχωρήσει τις αμαρτίες σας; και ο Θεός είναι pardonneur (να συγχωρήστε), πολύ [22]
   Λέει (τους): «Υπακούει στο Θεό και στον αγγελιοφόρο [23]. Και εάν γυρίζετε την πλάτη (εάν εκτρέπεστε αυτής της πρόσκλησης)… τότε βεβαίως, ο Θεός δεν αυτόες συμπαθεί (κόσμοι) mécréants (όχι θεωρώντας) ! »
   Βεβαίως, ο Θεός έχει εκλέξει [24] Adam [25] και Noé [26] και η οικογένεια [27] Amran ανωτέρω τους κόσμους [28], ως τους απογόνους οι μεν από τους δε. Και ο Θεός είναι, επιστήμονας. (Coran ΙΙΙ 31-34).

   Ότι ο Λόρδος των κόσμων μας καθοδηγεί όλων μέσα στους οποίους συμπαθεί και εγκεκριμένος !

Υπενθύμιση: Παραπλήσιος μετάφραση του κειμένου franηais. Σε περίπτωση της αντιδικίας, να δείτε το κείμενο franηais.


[1] Youhanna. Όνομα των νημάτων του προφήτη Zacharie στη αραβική γλώσσα. Français, ζει (ή θα ζήσει, επίσης: αναζωογονεί, θα αναζωογονήσει). Hébreu, hou Yéhyè.  Για τα nazaréniens της αραβικής γλώσσας: Youhanna. Θα πούμε: 1. Άγνωστο όνομα των κόσμων της Βίβλου οι των οποίων κόσμοι Evangile. Το γνήσιο όνομά του φαίνεται να κατασταλθεί των παλαιών γραφών. Τον, ωστόσο, γιατο σύνολο των κόσμων της Βίβλου, πιο είναι γνωστός με το όνομα Jean: θα δώσετε νήματα που θα καλέσετε Jean. (Luc 1, 13). 2. Ο Άραβας hanan είναι, λέει, της ίδιας σημασιολογικής ρίζας από hébreu hanon που σημαίνει: «να κάνετε τη χάρη, να ενθαρρύνει», πού έρχονται τα ουσιαστικά hen, haninah, οριζόμενος σύμφωνα με τα grammairiens τη χάρη, της εύνοιας, η ευμένεια. Εκεί του hébraïque ονόματος Jean, (ο Θεός κάνει τη χάρη). Σύμφωνα με Génésius, η ρίζα $χ, ν, ν να σημάνετε να κλιθεί προς τον κάποιο, να του είναι ευνοϊκός, να έχε τον οίκτο του. Φιλεύσπλαχνο Hanoun, καλός, λέεται του Θεού (Βίβλος. Π.χ. XXII, 25; Ps. CXVII, 5): συνοδεύεται συχνά του επίθετου rahoum. Βρίσκει μέσα στη Βίβλο τον τύπο hanoun wé rahoum εφαρμοσμένος στο Θεό. Η coranique φράση: hanan min ladounna, θα είχε τότε το νόημα «μιας εύνοιας, μια τρυφερότητα, μια χάρη σε σε μας (Coran. XIX 13). 3. Τα νήματα Zacharie (σε αυτόες η ειρήνη!) θα είχε, λέει, λαμβανόμενος τη δωρεά του οίκτου όσον αφορά τους ανθρώπους ώστε να αυτόες παραδώσει του mécréance (στον Άραβα, το kufr) και της ένωσης του Θεού (στον Άραβα, το chirk), το οποίο δεν είναι αυτός. Στο φως, να αυτόες εξαγνίσει. 4. Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις, θα πεθάνει δολοφονημένος μετέπειτα την αύξηση των νημάτων Marie. Το κεφάλι του θα βρισκόταν θαμμένο, μέχριτις ημέρες μας, εσωτερικό το μεγάλο μουσουλμανικό τέμενο Damas. Ο παπάς Jean Paul ΙΙ, επικεφαλής ένας των εκκλησιών του εβαγγελικού κόσμου, θα έρθει επιπλέον, κατά τη διάρκειατων επισκέψεων της γης Châm του, να τον επισκεφτεί. Πράξη της αναγνώρισης από μια εκκλησία που μέχρι αρνήθηκε εκεί για να δει τον τάφο του σε αυτόν τον τόπο. 5. Zacharie και τα νήματά πιό του πέθαναν όλοι δύο όπως οι μάρτυρες. Alep (Syrie) βρίσκεται ο μουσουλμανικός τέμενος Zacharie (σε τον η ειρήνη!). Ο κόσμος του Ισλάμ έχει έναν πιο σεβασμό για αυτούς προφήτες από τους κόσμους της Βίβλου οι των οποίων κόσμοι του Thora. Στο τέλος των χρόνων, και σύμφωνα με τις παραδόσεις, τα νήματα Marie θα κατεβούν θείου παραδείσου σε αυτήν την πόλη, του που αναφέρεται από τους αγγέλους. Δίξως άλλο θα έρθει να χαιρετήσει αυτόν που ήταν ο σύντροφος του δρόμου του. Και ο Θεός είναι Savant!
[2] μεταξύ τις αιρέσεις που θα απαιτηθούν του, θα βρεί το Mandéens. Αίρεση η της οποίας προέλευση, λέει, θα ανέβαινε στην αρχή της εβαγγελικής εποχής. Η γλώσσα του είναι μια oriental araméen διάλεκτος, η θρησκεία του ένας συγκριτισμός των αιρέσεων juive και nazarénienne, του magisme, του sassanide parsisme. Ο κύριος ουράνιος χαρακτήρας είναι Mandâ Haiyé; ο μόνος vrai προφήτης, τα νήματα Zacharie; η θεμελιώδης ιεροτελεστία, η βύθιση στον ποταμό. Αποκαλούμενος anciennement από τα nazaréniens «Χριστιανοί ιερός Jean». Της εποχής μας, βρίσκει πολλές αιρέσεις issues της μεταρρύθμισης, κυρίως του αγγλοσαξονικού κόσμου που συμπαθούν να απαιτηθούν των νημάτων Zacharie.
[3] Coran ΙΙΙ 39; VI 85; XIX 7, 12; XXI 90.
[4] hébreu, Zekharyah. Στον Άραβα, Zakariya. Όποιος, σύμφωνα μετο παραδοσιακό Ισλάμ, ήταν προφήτης του Ισραήλ. Η Βίβλος μιλά του μάλλον ως τον ιερέα (Βίβλος. 1 5). Ο βιβλικός κόσμος θα ήθελε να μας κάνει να θεωρήσει ότι στο χρόνο Hérode, ιταλικής (ή της ρωμαϊκής) απασχόλησης, δεν υπεάρξε προφήτες στο Ισραήλ. Coran αντικρούει αυτήν την διατριβή.
[5] σύμφωνα με τους ιστορικούς, οι θρησκευτικοί επιστήμονες, κλήθηκε έτσι, σύμφωνα με αυτήν την αποκάλυψη γίνοντας σε πατέρα του: «Δεν του έχουμε ορίσει πριν κανένα ομώνυμο». (Coran XIX 6). Ήταν, λέει ακόμη, αποκαλούμενος «ζει» (ή αυτός αναζωογονεί), επειδή ο μάρτυρας, σύμφωνα μετη θεία διατύπωση, είναι vivant σε στο Θεό (εξυψωμένος είναι!): «Και εν λόγω νεκρός [μάρτυρες] εκείνοι που σκοτώνονται μέσα στην πορεία του Θεού. Είναι vivants, αντίθετα, αλλά είστε ασυναίσθητοι». (Coran ΙΙ 154).
[6] βιβλικός: Ναός ή Haikal. Coranique: Ιερός μουσουλμανικός τέμενος (al-aqça).
[7] σύμφωνα με το παραδοσιακό Ισλάμ, η διατύπωση «νήματα» δεν θα γραφτεί ποτέ μέσα στη γλώσσα μας με majuscule. Πάντα με minuscule. Προσθέτει ότι τα νήματα Marie δεν λένε ποτέ: «Είμαι τα νήματα τέτοιου», εφόσον είναι και δεν ήταν τα νήματα κανενός πατέρα, ούτε σαρκικός ούτε πνευματικός. Η προέλευσή του δεν ήταν παρά της πλευράς μητρική. Δεν ήταν ούτε juif, δηλαδή ένας απόγονος Juda, ούτε ένας απόγονος Ντέιβιντ, ο προφήτης, ούτε νήματα του ανθρώπου δηλαδή ένας direct απόγονος Adam, εφόσον γράφτηκε για τον, ότι αυτός δηλαδή που δημιουργείται μέσα στην κεντροθέτηση της μητέρας του χωρίς την παρέμβαση ενός mâle σπόρου. Σύμφωνα με Sarwat: «Ο σύζυγος Marie έμεινε άγνωστος κατά τη διάρκεια του 1$ος αιώνα, και Jésus κλήθηκε σύμφωνα με το όνομα της μητέρας του: τα νήματα Maria». Κατά τη διάρκεια αιώνων, μέσαστην αραβική Ανατολή, Jésus παρά από αυτή η διατύπωση δεν ήταν γνωστός, όπως αυτός βεβαιώνει ακόμη Coran στην αρχή του VIIème αιώνα.» (Op. αναφερθείς. τ. ΙΙ. π. 150). (Βίβλος. Mc. 6:3).
    . Σχετικά με τα νήματα Marie, δεν είχε καμία ντροπή, παράτη élevé σειρά του, για να είναι συγχρόνως esclave (Coran IV 30-33, 172, XIX 35, 88-95), ο λάτρης, ο υπάλληλος, ένα πνεύμα που προέρχεται του, η διατύπωσή του (δηλαδή, η υπόσχεσή του), ο προφήτης του και ο αγγελιοφόρος του (Coran ΙΙΙ 79-81) σε στα νήματα του Ισραήλ (Coran ΙΙΙ 49). Μόνος κόσμοι όπως Paul έχει δηλώσει, και θα δηλώσουν ακριβώς το αντίθετο (Βίβλος. Phi. 2:5-11; . 1:1 και sv. ; Κολάρο. 1:15-16; Heb. 1:3). Σημειώνει ότι ο ελληνικός όρος «pais» έχει ένα διπλό νόημα: υπάλληλος και νήματα. (Να συγκρίνει: Βίβλος. Mt. 3:17). Για τους οπαδούς της θείας αλληλοσύνδεσης των νημάτων Marie, αυτή η διατύπωση υποδεικνύει πρώτος Ichoua όπως ο vrai υπάλληλος αναγγελθείς από Isaïe (42: 1). Παρόλα αυτά, ο όρος «νήματα» αντικατασταθείς, θα πει, σε αυτός «του υπαλλήλου» (η χάρη στο διπλό νόημα του ελληνικού όρου pais) υπογραμμίζει το messianique και κατάλληλα υϊκό χαρακτήρα της σχέσης του με το Θεό, το Mt πατέρα ($Λ* βλ. 4:3 και sv); ! 
[8] θεία διατύπωση: «confirmateur μιας «λέξης» του Θεού…» (Coran ΙΙΙ 39). Έχει πει σε αυτό το θέμα, ότι ο Άγιος και ο Λόρδος του Ισραήλ είχαν ενημερώσει τους προφήτες του, μέσα βιβλία του στα που αποκαλύπτονται σε αυτόες: ότι θα δημιουργούσε έναν προφήτη, χωρίς το μεσάζοντα ενός πατέρα (σαρκικός). Ενώ ήρθε (soit Ichoua), έχει πει: «Είναι (Messie) αυτή η «μια λέξη» (θείος), δηλαδή, η «υπόσχεση» που (ο εφευρέτης του) είχε κάνει; ότι θα τον δημιουργούσε (αυτή η «μια λέξη») έτσι».
   Ήταν επομένως εκεί μια μεταφορά που λειώνεται στο γεγονός ότι εάν αναγγέλλει ένα γεγονός, πότε αυτό το γεγονός παράγεται, μπορεί να εκφραστεί λέγοντας: οι δηλώσεις μου έχουν πραγματοποιηθεί, η διατύπωσή μου έχει πραγματοποιηθεί. Τα νήματα Zacharie ήταν πρώτα, λέει, για να θεωρήσουν Messie του Θεού, Ichoua (σε αυτόες η ειρήνη!) και να αναγγείλετε στους κόσμους ότι ήταν όμορφος και καλά η «θεία λέξη», δηλαδή η «θεία υπόσχεση», αναγγελθείσα μέσα στις παλαιές γραφές.
[9] το παραδοσιακό Ισλάμ προτιμά να μιλήσει του ως «το confirmateur», μάλλον από «του βαπτιστή», όπως τέτοια είναι η περίπτωση chez την πλειοψηφία των κόσμων Evangile. Σύμφωνα με Oubada νήματα Sâmit, ο αγγελιοφόρος του Θεού (σε τον παράκληση και ειρήνη!) έχει πει: «Όποιος βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει μια θεότητα παρά μόνος Θεός, και χωρίς την ίση εταίρο (ή), ότι Μοχάμαντ είναι esclave του και ο αγγελιοφόρος του, ότι Ichoua είναι esclave του Θεού και ο αγγελιοφόρος του, ότι είναι η λέξη του (ή η διατύπωσή του: «Είναι! ») που έχει σχεδιάσει (μέσα στην κεντροθέτηση) Marie και ένα πνεύμα (που προέρχεται) του και ότι ο παράδεισος και η κόλαση είναι πραγματικότητες; Ο Θεός θα τον κάνει να εισαγάγει στον παράδεισο που ήταν τα έργα του ". (Διαβιβασθείς από Bokhari και Mouslim).
[10] «οι ερευνητές που έχουν σκύψει στο έργο Paul έχουν χτυπηθεί να σημειώσουν ότι Jésus Nazareth δεν κρατά σχεδόν καμία θέση μέσα στην πρόβλεψή του. Λέω καλά: Jésus Nazareth, και όχι ο Χριστός. Τελευταίος, βεβαίως, είναι alpha και η Omega του μηνύματος paulinien, να αρχίσει από τη μαρτυρία της ανάστασης του Λόρδου (1 Co 15) που είναι η πιό παλαιόη της χριστιανικής παράδοσης.
   Μέσα στο Initiatio του Christi, που είναι ένας γνήσιος προσδιορισμός στο Χριστό, Paul είναι έτοιμος για να πάει μέχρι τη διαγραφή ο ίδιος; αλλά η ζωή Jésus μένει εξωτερική στο θεολογικό σύλληψ του. Αυτός που καλούμε σήμερα «Jésus ιστορικός» δεν εμφανίζεται μέσα écrits Paul. Είναι ακόμη πιό παράξενος για να σημειώσει ότι οι διατυπώσεις Jésus σχεδόν δεν αναφέρονται, αυτές ούτε, μέσα Épîtres pauliniennes, ενώ αυτοί περιέχουν αφετέρου ένα πλήθο παραπομπών στα κείμενα της παλαιάς διαθήκης, και ότι εξάλλου Paul θα αναφέρει κλασικός grec μέσα ομιλία του στη έντονη μπροστά από το Aréophage Αθήνας.» (Op. cit. Schalom Ben-Chorin).
[11] Hébreu, hou yéhyè. Εβαγγελικός και: Jean.
[12] Paul αναφέρει με κανένα τρόπο αυτόν τον προφήτη.
[13] όπως και Zacharie και τα νήματά πιό του (σε αυτόες η ειρήνη!).
[14] δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πρόκειται για Messie νήματα Marie (σε τον η ειρήνη!). Όποιος δεν έχει υπερνικήσει ποτέ το θάνατο.
[15] ο άγγελος του θάνατου αναφέρεται ένα όλο άλλο όνομα chez τους κόσμους του Thora: Samaël. Αυτός ο άγγελος είναι άγνωστος être του κόσμου Evangile.
[16] το Shema το Ισραήλ: Ecoute το Ισραήλ, πάντα τοποθετημένος στη σκληρή δοκιμασία. Μέσα Coran, στον Άγιο και το Λόρδο του Ισραήλ και των κόσμων να αποκαλύψουν αντίθετα με τα Νήματα του Ισραήλ και των Judaïsés: «Κρατά τη δέσμευση που έχετε πάρει (συγχρόνως) με με, θα κρατήσω τη δέσμευση που έχω πάρει με σας και είναι εγώ που πρέπει να φοβηθείτε». (Coran ΙΙ 40).
   Σύμφωνα με τα νήματα Abbas: «Απαλλάσσει της υπακοής που σας έχω διατάξει και κρατώ της ανυπακοής που σας έχω απαγορεύσει, όσον αφορά τον προφήτη [Μοχάμαντ] και άλλων προφητών; Θα κρατήσω τη δέσμευσή μου στην εκτίμησή σας, δηλαδή θα ικανοποιηθώ σας και θα σας κάνω να εισαγάγω στον παράδεισο».
   Ομοίως: ««και είναι εγώ που πρέπει φοβάστε» δηλαδή: «φοβηθείτε ότι δεν κάνω να κατεβώ σε σας τιμωρίες συγκρίσιμες σε εκείνοι παρά έχω κάνει να κατεβώ σε μερικοί των προγόνων σας: οι μεταμορφώσεις και άλλες τιμωρίες που γνωρίζετε».
   Στο φως λένε οι σχολιαστές, είναι σαν ο Λόρδος των κόσμων τους είπε: είναι εγώ που πρέπει να φοβηθείτε και να φοβηθείτε ο εσείς, εκείνοι από τα νήματα του Ισραήλ, τα οποία έχει παραμελήσει τη δέσμευση που αρχίζει με με και που δηλώνει αναληθής τον προφήτη μου ενώ είχα ολοκληρώσει μια συμμαχία με σας, από τα βιβλία που εσείς έχω αποκαλύψει μέσω τους προφήτες μου; αυτή η συμμαχία περιέλαβε ότι θεωρήσατε σε αυτόν τον προφήτη και ότι τον ακολουθήσατε. Ειδάλλως, εάν εσείς μην μετανοήστε και εάν δεν επιστρέφετε προς με που ακολουθεί αυτόν τον προφήτη και αναγνωρίζοντας την αλήθεια της οποίας έχω κάνει να κατεβώ προς τον, θα εξοντώσω σε σας μια τιμωρία συγκρίσιμη σε αυτός επιβληθείς στους ανθρώπους που σας έχουν προηγηθεί και που έχουν αρνηθεί τη διαταγή μου και τη συνθήκη οι απεσταλμένοι των ψευτών μου.
[17] ξέρουμε ότι μέσα στις διατυπώσεις Messie βρέθηκε ένα φάρμακο για âmes τους και την επιτυχία τους μέσα πέρα από. Δυστυχώς, πάρα πολύ συνημμένος σε αυτόν τον κόσμο, θα εκτρεφθούν όλων αυτών… Η συνέχεια, αυτός γνωρίζουμε.
[18] και όχι «ένα μέρος» του Θεού όπως η άδικα υπογραφή οι οπαδοί του τρι θεϊσμού (ή της τριάδας). Το παραδοσιακό Ισλάμ αρνείται έναν τέτοιο σύλληψ και την πεποίθηση.
[19] σύμφωνα με Tirmidhî: «Αυτό επειδή το πνεύμα (rûh) είναι η ζωή να αυτός είναι και ότι ο φωτισμός είναι η ζωή της καρδιάς. Too, εάν το πνεύμα αποδυναμώνεται, το σώμα αποδυναμώνεται. Δεν βλέπετε παρά τον άνθρωπο, εάν κοιμάται, εάν είναι malade, ή ακόμη εάν χάνει τη γνώση, δεν μπορεί ούτε να κινηθεί ούτε να σηκωθείτε, παρόλα αυτά, το πνεύμα δεν έχει μειώσει σε τον. Είναι έτσι για την καρδιά. Εάν η εξουσία του φωτισμού τυλιγω σε ο ίδιος και replie, η καρδιά αποδυναμώνεται και αποξηραίνεται μέχρι να πεθάνει. Είναι ομοίως για το δέντρο: εάν στερείται του νερού, πέφτει malade μέχρι να αποξηραθεί. Ο φωτισμός για την καρδιά είναι όπως το νερό για τη γη και όπως το πνεύμα για την καρδιά.
   Είναι εξαιτίας αυτού ότι ο προφήτης Yahya (Hou Jean) έχει κληθεί Yahyâ (ζει) επειδή δεν είχε διορίσει σφάλματα και ότι δεν σκέφτηκε μάλιστα να διορίσει. Δεν είχε διορίσει μια μόνη πράξη που αυτός σκουραίνει, τον καλύπτει ή απομονώνει του τη γνώση repliant και τυλιγω σε ο ίδιος το φωτισμό του, ο οποίος κρατά την τροφοδότηση του φωτισμού ή στερεί την καρδιά και αποξηραίνει. Τέτοιος είναι η κατάστασή του και εν λόγω Θεός σε αυτό το θέμα: «Έτσι ώστε προειδοποιεί όλο vivant άνθρωπο ότι η διατύπωση θα πραγματοποιηθεί ενάντια στα mécréants (Coran XXXVI 70). (Υποδεικνύει από: ζει) αυτός η ο οποίος καρδιά είναι ολόκληρη αναζωογονημένος από το φωτισμό της γνώσης, από την ακτινοβολία του σε τον που τον κάνει να αναφλεχτεί. Ωστόσο, αυτός ο ο οποίος φωτισμός είναι λυγισμένος, βογμένος μέσα repliée ténèbre ή, εάν αυτή η κατάσταση διαρκεί, η καρδιά του στερείται της ποσότητάς του φωτισμού.» (Το βιβλίο του βάθους των πραγμάτων. π. 275).
[20] έχει πει ότι τα νήματα Marie θα πουν μια ημέρα στα νήματα Zacharie (σε αυτόες η ειρήνη!) : «Είστε καλύτερος από με, επειδή είναι Θεός που σε έχει δώσει salut της ειρήνης, ενώ είναι εγώ που τον me δίνομαι σε ο ίδιος».
[21] εφόσον αρεστοί εσείς να πει ότι ο Θεός είναι «αγάπη»…
[22] Μοχάμαντ νήματα Dja» κρέμα από τη Βρετόνη νήματα Zoubayr να πει:  «Εάν συμπαθείτε ο Θεός» σημαίνει: εάν οι παρατηρήσεις που έχετε κρατήσει σε Ichoua (σε τον η ειρήνη!) δεν αυτός ήταν παρά από την αγάπη για το Θεό και στην όψη ότι το magnifier ακολουθεί τότε τον προφήτη και «ο Θεός θα σας συμπαθήσει και θα σας συγχωρήσει τις αμαρτίες σας», δηλαδή, όλος impiété παρελθοντικός σας και «ο Θεός είναι όλος και πολύ»».
[23] ο προφήτης Μοχάμαντ.
[24] τα δύο νοήματα του ρήματος «να πάρει» [hébreu] βασίζεται στο γράμμα του κειμένου (Pechat). Το Torah, λέει τους ερμηνευτές, υιοθετεί αυτό το ρήμα να πει ότι «ο Θεός έχει πάρει» το Lévites μεταξύ τις άλλες φυλές του Ισραήλ για στο faires των ιερέων. Να πάρει σημαίνει επομένως να διαλέξτε, να προαγάγει. Επίσης σημαίνει να διαλέξτε, να εκλέξει. Μέσα σε Josué (24, 3), μπορούμε να διαβάσουμε: «Έχω πάρει τον πατέρα σας Αβραάμ,». Να πάρτε, είναι επομένως κυριολεκτικά «να προαγάγει»», «να εκλέξει».
   Άλλο παράδειγμα: «Σας έχω πάρει της κεντροθέτησης του Αιγύπτου» (Βίβλος. Π.χ.: 6,7.), είναι, λέει, της εκλογής του Ισραήλ ότι είναι ερώτημα, εκτός από την απελευθέρωση που περιλαμβάνει επίσης το ρήμα να πάρτε.
[25] πολύ σημαντικός.
[26] ξέρει τη σημασία ότι χορηγεί τα rabbis σε αυτόν τον άνθρωπο. Για τους ραβίνους, Θεός, μας λέει, έχει δημοσιεύσει τις δύο νομοθεσίες. Πρώτος απευθύνεται στην ολόκληρη ανθρωπότητα. Καλείται «τη νομοθεσία των νημάτων Noé» εφόσον, μετέπειτατον κατακλυσμό, είναι Noé που έχει γίνει ο πρόγονος της ανθρωπότητας. Το δευτερόλεπτο, το Torah έχει δοθεί στο Ισραήλ. Chez κόσμους του Thora, μιλά επομένως «des Sheva mitsvit bené Noa» $χ («επτά διοικήσεις για τα νήματα Noé», ή πιό εν συντομία «επτά noachiques διοικήσεις») που απαριθμεί το Talmud μέσα στη συνθήκη στην ειδωλολατρεία Avoda sara 64 Β, καθώς επίσης μέσα στη συνθήκη Sanhédrin 56 Β. Αυτές διοικήσεις περιλαμβάνουν τους επτά ακόλουθους στοιχειώδεις κανονισμούς: 1. Προστασία της αρχής του δικαιώματος; 2. Απαγόρευση της ειδωλολατρείας; 3. Απαγόρευση του blasphème; 4. Απαγόρευση της δολοφονίας; 5. Απαγόρευση της πτήσης; 6. Απαγόρευση του luxure; 7. Απαγόρευση της vivante κατανάλωσης της σάρκας…
   Η θεμελιώδης ιδέα των «επτά noachiques διοικήσεων» είναι για να καθορίσει ένα ελάχιστο των ηθικών περιορισμών για την ολόκληρη ανθρωπότητα. Αυτό που είναι, δεν είναι ουσιαστικός ότι οι απόγονοι Noé, δηλαδή πράγματι όλοι άνθρωποι γνωρίζουν αυτούς νόμους; αυτός που αυτόες παρατηρεί, μάλιστα ασυναίσθητα, θεωρείται μέσα στην πρακτική νομικός Israélite.» (Paul, ένα juif βλέμμα στον απόστολο Gentils. Schalom Ben-Chorin. Διάταγμα. Desclée de Brouwer.)
   Σύμφωνα με μασονικό έναν των θυρωρείων: Η κοινωνιολογική εξέλιξη, ιδιαίτερα σε Αγγλία φέρνει πρώτος - ανάμεσα στα 1720 και τα 1732 - με την παραλαβή juifs στην τοιχοποιία (M.Shaftesley A.Q.C.92: 25-45; 1979). Επιπλέον το νιούτον - του οποίου ξέρει την επιρροή στο συντάκτη των συνταγμάτων, ο πάστορας Désaguliers - ήταν ενωτικό (μην θεωρώντας επομένως ούτε στην τριάδα, ούτε τη θεότητα του Χριστού) αλλά θεωρήθηκε καλά όπως ο Χριστιανός. Έτσι εξηγείται ότι η έκδοση των 1738, θεμέλιο μιας γνήσιας καθολικότητας, διαμορφώνει τη φράση σχετικά με «τη θρησκεία στην οποία όλοι άνθρωποι είναι της συμφωνίας» προσθέτοντας:
   «επειδή είναι όλοι της συμφωνίας στα τρία μεγάλα άρθρα Noé, [που είναι] αρκετά» για να προφυλάττω το τσιμέντο του θυρωρείου… «.
   Μεταξύ τις επτά διοικήσεις noachides, τρεις πρώτος είναι ιδιαίτερα ουσιαστικός:
η απαγόρευση για να επιστρέψει μια λατρεία στα είδωλα, απόλυτος σεβασμός του θείου ονόματος, απαγορεύει για να διαδώσει το αίμα. Πράγματι η θρησκευτική εξήγηση της εποχής θεώρησε ότι ο Χριστιανισμός ήταν σύμφωνος με σε μια αρχική παραδοσιακή θρησκεία γνωστή από τους πρώτους χρόνους και που στέφεται από το Χριστό:
«vraie, primitive, καθολική και παγκόσμια θρησκεία, που αναγνωρίζεται όπως τέτοιος μέσα σε όλους χρόνους και τις ηλικίες και που επιβεβαιώνεται από N.S. Jésus Χριστός…» (Longlivers 1722, London).
   Αργότερα, στον XIXe αιώνα, η επέκταση στις Ινδίες θα φέρει την είσοδο των hindous μουσουλμάνων, parsis, sikhs και θα επεκτείνει έτσι την παραδοσιακή έννοια της θρησκείας. Επιπλέον μεγάλη Bretagne, ένας των κατηγοριών «παλαιού» «σ σύγχρονο» ήταν ακριβώς το τελετουργικό παραλείποντας τις παρακλήσεις και τις γιορτές των Αγίων!
   Για μας, Coran μένει μόνη και ξεχωρίζω παραπομπή μας και γνήσιος νόμος που ακολουθεί. Επιπλέον, εάν Noé (σε τον η ειρήνη!) είχε ζήσει στο χρόνο μάλιστα της σφραγίδας της προφητείας, ακολουθούσε και διοικούσε ότι ακολουθεί τους coraniques νόμους. Θυμίζει ότι οι βιβλικοί νόμοι έχουν καταργηθεί από την αποκάλυψη Coran. Θα σημειώσει στη μετάβαση επίσης ότι οι κόσμοι των θυρωρείων είναι για το μεγαλύτερο μέρος déistes, επιπλέον σε αυτόες για να αναγνωρίσουν: Είναι το «σύστημα εκείνοι που, που απορρίπτουν όλη αποκάλυψη, θεωρούν μόνο στην ύπαρξη του Θεού και τη φυσική θρησκεία».
Μέσα στο θεϊσμό, ο Θεός είναι μια έννοια που απαντά σε ακαδημαϊκές μορφές των οποίων ικανοποιείται για να αναγνωρίσει την ύπαρξη ως ανώτατος être, αλλά χωρίς την αποκάλυψη. Θεϊσμός = επομένως Sabéisme. Θρησκεία παλαιά που όπως το Magisme (ή δυϊσμός) είχε την πολλή επιρροή στο σύνολο των κόσμων της Βίβλου. Όπως μέσα στο Hindousme, δεν θα θεωρήσει την ανάγκη για να λατρευω το Λόρδο του κόσμου. Είναι ένα είδος της λατρείας που δεν περιλαμβάνει καμία υποχρέωση για τον άνθρωπο. Σημειώνει τελικά ότι intimes σχέσεις υπάρχουν με τον απόκρυφο κόσμο του Thora. Τα θυρωρεία, πιστός τους έχουν έναν ίδιος ο ιδιαίτερο σέβα για απόκρυφα έργα όπως: το Kabbale, το Zohar, κ.λπ. Καλός αριθμός «των αδελφών» αρνείται επίσης για να θεωρήσει στη θεότητα Messie και το Téisme (ή η τριάδα). Πού αυτό το σπάσιμο ανάμεσα σε κάποιες εκκλησίες η των οποίων εκκλησία vaticane, romaine και καθολικός, ιδιαίτερα. Και αυτή η αιώνια καταδίκη που ρίχνεται στους απογόνους του στέμματος της Γαλλίας. Ποιος θα κάνει να θεωρήσει έπειτα, ο οποίος να θεωρήστε ότι αυτοί «μάγοι» ενός νέου είδους, μιας νέας παγκόσμιας διαταγής είναι «παιδιά της χορωδίας»; Το παραδοσιακό Ισλάμ απορρίπτει όλη συμμαχία με εκείνους και εκείνοι που επιδίδονται στη «μαγεία», ανοιχτά ή κρυφά; λατρεύει διάολε damné και πιστός του… Στη γη της Αφρικής, μιλά gris, των μάγων, μαύρες messes, του βουντού. Στη γη της Ευρώπης, στη γη της Γαλλίας, πώς πρέπει να καλέσει εκείνοι και εκείνοι που επιδίδονται στη μαγεία, και που, διαμέσουτην, ονειρεύονται για να εξουσιάσουν τον κόσμο και να αυτός ελέγξτε; 
[27] αυτός ο όρος υποδεικνύει τα πρόσωπα που ακολουθούν τον κάποιο, το μέρος της φυλής του και προσαρμόζονται στη θρησκεία του. Είναι που θεωρούν μια «πνευματική οικογένεια» Αβραάμ, «της πνευματικής οικογένειας» Imrân, κ.λπ.
[28] εξαιτίας της θρησκείας τους, επειδή όλοι ήταν κόσμοι της υποταγής.


Σημείο της θεότητας, του Θεού παρά Θεός!
«Vulnerant omnes, ultima necat.»
Δεν θα τον πούμε ποτέ αρκετά.
Explicit totus liber.

Που διατηρούνται δικαιώματα της αναπαραγωγής και της μετάδοσης; © Το σταυροδρόμι του Ισλάμ
  Αυστηρά προσωπική χρησιμοποίηση. Ο χρήστης δεν μπορεί να μεταφράσει, να εξαγάγει,
να εκδώστε όλο έγγραφο της τοποθέτησης χωρίς την προκαταρκτική άδεια. Ο χρήστης της τοποθέτησης αναγνωρίζει να πάρει
γνώση της χορήγησης αδειών των δικαιωμάτων της χρησιμοποίησης,
να δεχτείτε και να σεβαστούν τις διατάξεις.
    Πολιτική της εμπιστευτικότητας της τοποθέτησης.


Επιστροφή στο μενού

Copyright © 2001 Le Carrefour de l'Islam. Tous droits réservés.
Cette page a été mise à jour le
05/10/08 .

Classement de sites - Inscrivez le vôtre! annuaire